İhtiyaç analizi
Çalışan sayısı, vardiya düzeni, servis alanı ve diyet gereksinimlerini dinleyerek çalışma planını oluşturuyoruz.
Cemaliye, Zafer Sk. No:5, Çorlu / Tekirdağ
info@aecyemek.com.tr
0544 832 68 90
Hafta içi 09:00 - 17:00
AEÇ Yemek olarak her müşterimizin operasyonel ihtiyaçlarını analiz eder, yemek üretim ve servis modelimizi buna göre uyarlarız. İster taşımalı tabldot ister yerinde üretim ya da özel davet catering olsun, menü planlamasından lojistiğe kadar tüm süreci kontrol ederiz.
Çalışan sayısı, vardiya düzeni, servis alanı ve diyet gereksinimlerini dinleyerek çalışma planını oluşturuyoruz.
Mevsimsel ürünler ve bütçe hedefleri doğrultusunda aylık veya haftalık menü döngülerini hazırlıyoruz.
Mutfağımızda veya tesisinizde pişirdiğimiz yemekleri sıcak zinciri bozmadan servis ediyor, düzenli raporlama sunuyoruz.
Endüstriyel mutfak standartlarına uygun üretim, yerel tedarikli menüler ve kesintisiz lojistik hizmetiyle iş ortaklarımızın yükünü hafifletiyoruz.
Her gün tedarik edilen malzemeler
Düzenli mutfak denetimleri
Planlı dağıtım rotaları
Diyetisyen onaylı içerikler
7/24 ulaşılabilir operasyon
Uzun vadeli avantajlı fiyatlar